fsb Klerkegården (Udførelse fra November 2015).
Udskiftning af eksisterende varmeanlæg i 240 boliger.
Det eksisterende varmeanlæg har radiatorerne placeret inde på bagvæggen. De nye radiatorer placeres i brystningerne under vinduet. Brystningerne isoleres med 100-125 mm isolering. Endvidere monteres der radiator i alle køkkener, og da den ikke kan placeres under vinduerne, monteres den som en en høj smal radiator, der kan bruges som opslagstavle, enkelte steder monteres der dog konvektor over døren.
 
Hothers Plads (Udførelse fra April 2013).
Undersøgelser og udarbejdelse af kloakprojekt i samarbejde med landskabsarkitekt i forbindelse med gårdsammenlægning under ”SBS”. Kloakken for regnvand omlægges således, at størstedel ledes til regnbede for nedsivning, endvidere etableres der opsamling af regnvand i nedgravet regnvandstanke til havevanding.    
 
Akacieparken (Lejerbo) (2012).
Undersøgelser og udarbejdelse af skitseprojekt for afklaring af, muligheden for etablering af LAR. (lokal nedsivning af regnvand) inkl. budgetter. (Sagen pågår idet, Bygherre afventer den endelig beslutning, til efter KE og Københavns Kommune, har afklaret om refusionsordningen fortsætter eller om der kommer en ny tilskuds ordning)
 
Andelsboligforeningen Vilhelm Thomsens allé (2012).
Renovering af kloaksystemet ved strømpeforing, samt ændring af eksisterende fællessystem til separatsystem ved etablering af nedsivning (LAR) samt opsamling af regnvand. Nedsivning etableret via åbne render og regnbede, tilsluttet nedgravet faskiner.
 
Bygherrerådgiver for Roskilde Kommune (2012-pågår).
Udarbejdelse af byggeprogram, og tilsyn med udvidelse af Roskilde Kongres- og Idrætscenter. Herunder anlæggelse af ny parkeringsarealer, og opsamling af regnvand
 
Svebølle Skole, Renovering og tilbygning. (2011)
Samtlige rådgiver ydelser i totalentreprise.
 
Broparken i Rødovre (2005). 
Projektering og tilsyn med samtlige Vvs-installationer og kloak i forbindelse med tilbygning og modernisering af plejehjemmet.
 
Andelsboligforeningen Søjlegården (2004).
Renovering af kloaksystemet ved strømpeforing, af samtlige afløbs- og kloakledninger under kælder og i gården. Projektet blev gennemført i forbindelse med gårdrenovering og i tætsamarbejde med ”Projekt Grønne gårde”
 
VM-husene i Ørestaden (2004).
Projektering og tilsyn med samtlige Vvs-installationer i byggeriet, herunder også kloak-installationer på grunden.
 
RUC, 10.000 m² ny bygning (1997).
Projektering af Vvs-installationer samt afløbs- og kloak-installationer.
 
Ingeniørhuset IDA, (opført år 1997).
Projektering og tilsyn med afløbs- og kloak-installationer samt planlægning og forhandling om tilladelse (ansøgning om dispensation) til etablering af regnvandsopsamlingsanlæg til toiletskyl.

 

Vi udfør rådgivning indefor byggeri og miljø.
Referencer - et udsnit.
Kontakt os for mere info.
AB Vilhelm Thomsens Allé, Kloak og gård renovering
FHA Consulting ApS • Rådgivende Ingeniører M.IDA • Marievej 2 , 1. th , 2900 Hellerup
Tlf.: 2446 4705 • © 2007 • CVR.nr. 34586675 • e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.